Кличко проти РДА - узурпатор влади в місті готується нанести удар по самоврядуванню в місті

Так воно буває, коли декларуючи благі наміри, насправді політик переслідує зовсім інші і близько не благі цілі. Принаймні ми в цьому мали змогу переконатися спостерігаючи за риторикою фюрерів російсько-фашистських загарбників. Які також пояснюють причини вторгнення в Україну та бомбардування мирних міст країни найщирішими побажаннями добра нашій державі та іншими благими намірами.

Але ж повернемось до Києва.

Вся Київрада та всі піарники Віталія Кличко готуються до найбільшої баталії з місцевим самоврядуванням.

Всім в місті давно відомо, що в Києві лише один начальник і це Кличко, який оточив себе міцною командою корупціонерів та бастіонами фейкової громадськості.

В цьому колективі однодумців немає місця жодному хто склав клятву вірності Кличко, або йому повністю не підвладний. Якщо ж такі знаходяться, їх або зливають лояльним силовикам, або просто звільняють.

Запланована на 8 число сесія буде важкою для Кличко та голів районів, які готуються дуже відповідально, адже кожен з них має виступити перед 100 депутатами лояльними до Кличка, та 11 йому непідконтрольними.

Голови РДА сподіваються переконати тих кому платить Кличко, що зробили все щоб провести ремонт та облаштування укриттів на виділений містом кошт.

Але ані Кличку, ані його депутатам це не потрібно.

Йому взагалі байдуже, що там вони будуть говорити, йому не вперше плювати на думку громадськості. Згадайте тільки атмосферу сесій за кожного затвердження ДПТ.

Меру, і абсолютній більшості депутатів все одно на слова і відповідність фактам.

Вони воліють стерти непідконтрольних голів РДА, а тому атакуватимуть щосили, щоб зберегти свій статус і годівницю.

Атакувати вони будуть прямолінійно, популістично, голосно та без жодної претензії на об'єктивність.

Паралельно в продажних і не дуже (але продажних) медіа вже закуплені слоти для джинси. Залишилося тільки розмістити там замовні пости, в яких будуть звинувачувати всіх та кожного хто виступає проти Кличка в спробі вплинути на місцеве самоврядування єдиним захисником якого він ніби виступає!

Як закінчиться бій залежить від здатності голів районів консолідувати свої зусилля. Якщо вони об'єднаються, можна буде говорити не тільки про потужну опозицію до Кличка та сотні його наближених депутатів, а й дійсно про маленьку, але перемогу місцевого самоврядування, яке зявиться в Києві не лише на папері, а й в реальності.