Піца в Білій Церкві: заклади, акції та спеціальні пропозиції

Не хочеться витрачати час біля плити? Тоді доставка піци — це саме те, що треба! Насолоджуйтеся улюбленою стравою, не виходячи з дому. А якщо не знаєте, у якому закладі краще купувати піцу, вам буде корисною наша стаття. Сьогодні ми поговоримо про те, які піца акції в Білій Церкві найпопулярніші, та де замовити справді смачну страву італійської кухні.

Акції на доставку піци: короткий екскурс

У питанні акцій та знижок заклади Білої Церкви по-справжньому конкурують між собою. Адже саме спеціальні пропозиції часто приваблюють нових клієнтів та заохочують постійних повертатися ще і ще. 

Найпопулярнішими пропозиціями є:

  • Знижки на самовивіз — заберіть своє замовлення самостійно, й заплатіть за нього на 10% менше.
  • Піца у подарунок. Замовляючи певну кількість піц — наприклад, 2 або 3 — одну з них ви отримуєте безкоштовно. Також безкоштовну піцу заклад може пропонувати у разі запізнення кур'єра. 
  • Безкоштовна доставка при замовленні на певну суму. Зазвичай ця сума складає 250-350 грн (це залежить від закладу). 
  • Спеціальні пропозиції до дня народження. За декілька днів до свята, у сам день народження та після нього ви можете, до прикладу, отримати піцу у подарунок, або ж скористатися вигідною знижкою. 

Деякі піцерії також мають бонусні картки постійних клієнтів. Працюють вони, зазвичай, за накопичувальною системою: за кожне замовлення нараховуються бали, які можна використати як грошову знижку або обміняти на страву. 

Корисна порада: щоб дізнатися більше про акції та знижки у конкретному закладі, слідкуйте за його соціальними мережами. Адже саме там заклади найчастіше публікують спеціальні пропозиції у першу чергу. 

Де замовити піцу у нашому місті?

В Білій Церкві є багато закладів, де можна насолодитися чудовим смаком піци. Наприклад, мережева піцерія Pronto Pizza. Тут можна спробувати понад 10 видів різних піц, роли та закуски. Шеф-кухарі постійно оновлюють меню та пропонують нові смакові поєднання. Також у закладі є доставка замовлень містом за 59 хвилин. Якщо кур'єр запізниться, ви отримаєте рол або піцу у подарунок до наступного замовлення. 

Де ще можна замовити піцу:

  • Celentano — мережева піцерія з великим вибором піц на тонкому тісті. 
  • Uno Momento — великий вибір піци, комплексні обіди, сніданки, перші та другі страви. 
  • Сеньйоро Помідоро — це заклад з доступними цінами та великим вибором піци. У ньому можна замовити улюблені страви як на місці, так і з собою.

Обирайте будь-яку піцерію з цього списку та насолоджуйтесь!